40 χρόνια "δημιουργείν"

Η ιστορία αυτή χαρακτηρίζεται από στιλ, άποψη, υψηλή ποιότητα και πάνω από όλα δημιουργία. Αυτά τα χαρακτηριστικά αποτέλεσαν πάντοτε και θα συνεχίσουν να αποτελούν τον κεντρικό άξονα της φιλοσοφίας μας.

Με slogan μας το «Δημιουργείν» δημιουργούμε, πρωτοπορούμε και εξελισσόμαστε. Βάση αυτών, τα έπιπλα ΒΡΑΝΑΣ εμπλουτίζουν την ήδη μεγάλη συλλογή τους σε μοναδικά κομμάτια, με έπιπλα και για τις νεότερες γενεές, έπιπλα μοντέρνα, άνετα, λειτουργικά που αρμόζουν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και τον τρόπο ζωής των νέων. Δημιουργίες πρωτοποριακές, μοναδικές σε στιλ και ποιότητα από τους πιο σύγχρονους δημιουργούς επίπλων του εξωτερικού και μη. Προτάσεις που θα αναδείξουν όχι μόνο τον χαρακτήρα του χώρου αλλά και αυτών που τον κατοικούν.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, θα σας συμβουλέψει και θα σας προτείνει τις λύσεις που θα ικανοποιήσουν τις πραγματικές σας ανάγκες. Η εμπειρία 40 χρόνων, η διάθεση μας να δημιουργήσουμε μαζί τον χώρο σας, η αξιοπιστία του ονόματος ΒΡΑΝΑΣ και η μεγαλύτερη συλλογή κλασικών και μοντέρνων επίπλων παραμένει πάντα στη διάθεση σας.